Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
Ghostbusters: The Card Game

Ghostbusters: The Card Game je tekmovalna igra, v kateri zbirate duhove iz Ghostbusters univerzuma. Poklicali boste najljubše Ghostbusterje, ki vam bodo pomagali postaviti past za duhove in ujeti največ točk.

Igra poteka 3 runde, v vsaki si Igralci sledijo po vrsti, dokler ne zmanjka 12 kart v krogu.

Igralec na potezi sme narediti naslednje korake: 1. Do dve akciji (igra ali izloči akcijsko karto), v tem koraku sme dodatno izkoristiti ujetega duha oz. njegove morebitne akcijske sposobnosti. 2. Ujame karto z duhom (če je pred njo past), a le, če je izvedel eno akcijo. Karto si položi predse, past prestavi na naslednjo karto z duhom v krogu. 3. Dopolni svojo zalogo kart v roki (do tri akcijske karte).

Runde je konec, ko igralec ujame še zadnjo karto z duhom, nato pripravi novih 12 kart v krog in past. Po treh rundah je igre konec, zmaga igralec z največ točkami (ki so na ujetih duhovih).

VSEBINA:

48 kart z duhovi, 57 kart z akcijami, 1 karta s pastjo, 1 karta/označevalec za usmerjanje, karta s pravili, beležka za točke, ang. izdaja z ang. pravili

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!

Podrobnosti
ZaložnikRenegade Game Studios
AvtorDaryl Andrews, Erica Bouyouris
IlustratorJacqui Davis, Melanie Graham, Todd Bright
Število igralcev2 - 5
Priporočena starost8+
Čas igranja od20'
Čas igranja do30'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnada
Leto izdaje2018

Ghostbusters: The Card Game

  • Šifra: MSRGSGTCG852
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 19.99€