Menu
Your Cart

Zaradi dopustov bodo naročila odpremljena 1.7. Hvala za razumevanje.

Great Western Trail SI

Great Western Trail SI
Great Western Trail SI
Novo
Great Western Trail SI
Great Western Trail SI
Great Western Trail SI

Great Western Trail SI (druga izdaja) je večkrat nagrajena namizna družabna igra, ki je leta 2023 doživela svojo slovensko izdajo. Popelje vas v 19. stoletje v Ameriko.

Ste rančar, ki prodaja svojo govedo. Pošiljate ga po preriji iz Texasa v Kansas City, od tam naprej pa z vlakom. Vaša čreda mora biti ves čas v dobrem stanju, pri tem si pomagate z zgradbami ob železniški progi. Najamete lahko tudi pomagače: kavboje, obrtnike in inženirje. Igra je strateške narave, saj morate svojo čredo gnati preudarno, hkrati pa dobro upravljati s pomagači.

Great Western Trail SI je odlična igra enega najbolj prepoznavnih avtorjev na svetu Alexandra Pfisterja, ki je med drugim ustvaril Port Royal. Primerna je za solo igranje.

NAGRADE: 2017 Kennerspiel des Jahres Recommended, 2017 International Gamers Award - General Strategy: Multi-player Winner, 2017 Gouden Ludo Best Expert Game Winner.

VSEBINA:

igralna plošča, 4 plošče za igralce, 4 dvostranske ploščice za štetje, 4 kavboji, 4 lokomotive, 4 označevalci, 56 krogcev, 54 delovnih ploščic, 18 ploščic s tveganjem, 22 ploščic s šotori, 92 kart črede, 47 ploščic za grajenje, 24 kart s cilji, 4 začetne karte s cilji, 5 posebnih ploščic postaje, 55 različnih kovancev, beležka, poseben žeton za delo, slovenska izdaja, slovenska pravila (+hr.)

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let. Nevarnost zadušitve!

Podrobnosti
Založnik Eggertspiele
Avtor Alexander Pfister
Ilustrator Andreas Resch
Število igralcev 1 - 4
Priporočena starost 12+
Čas igranja od 75'
Čas igranja do 150'
Jezik pravil slovenski
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2023
44.99€
Brez DDV: 36.88€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.