Menu
Your Cart

Hike!

Hike!
Hike!
Hike!
Novo Ni na zalogi
Hike!
Hike!
Hike!
Hike!

Hike! je igra slovenskih avtorjev Nike Mlinarič in Blaža Hribarja. V njej postanete voznik vprege, izberete si svoje haskije, opremo in se vozite po zasneženi pokrajini. S kombinacijo premišljenosti in sreče vam zmaga ne uide.

Družabna igra Hike! je iz dveh faz: priprave in dirke. V prvi fazi odpirate karte s kupčka, na katerih so haskiji ter sestavljate vprego. Zbirate tudi karte povezovanja in opreme. Ob tem se razkriva dirkalna steza. V drugi fazi se premikate čez pokrajinske karte, v pomoč so vam karte povezovanja in opreme. En krog v igri predstavlja en dan, vsaka faza traja nekaj dni.

Igra je po uspešni Kickstarter kampanji zaslovela po vsem svetu. Zlahka se je naučite, ima dober igralni tempo, odlaganje kart in ustvarjanje vprege s čudovitimi huskiji pa vas popelje v svet zimske idile. 

VSEBINA:

48 kart z izkušenimi haskiji, 8 kart z mladimi haskiji, 20 pokrajinskih kart, 12 kart z opremo, 24 kart povezovanja, 12 kart z mentorjem, 6 kart s sanmi, 48 lesenih kock, 6 igralnih figuric, 4 karte za mini razširitev haskiji na potepu, angleška (mednarodna) izdaja, priložena slovenska pravila

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let. Nevarnost zadušitve!

Podrobnosti
Založnik SnowBoardGames
Avtor Blaž Hribar, Nika Mlinarič
Ilustrator Paulina Wach
Število igralcev 2 - 6
Priporočena starost 9+
Čas igranja od 20'
Čas igranja do 45'
Jezik pravil slovenski
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2023
27.99€
Brez DDV: 22.94€
  • Zaloga: Ni na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.