Menu
Your Cart

Zaradi dopustov bodo naročila od 25.9. dalje odpremljena 2.10. Hvala za razumevanje.

It's a Wonderful World

It's a Wonderful World
It's a Wonderful World
Novo
It's a Wonderful World
It's a Wonderful World
It's a Wonderful World

It's a Wonderful World je izjemna družabna igra iz štirih rund, vsaka ima dve fazi (Draft in Production), v njih pa izbirate in izvajate različne naloge oz. gradite mesto. Igra je polna izzivov, k njej pa lahko pristopate na različne načine ali na hitro: načrtuje in gradite različne strukture, vsaka od njih prispeva k razvoju in omogoča druge vire, kar uporabite za gradnjo novih stavb ali za vojsko, ki brani vaše ozemlje.

V prvi fazi izberete karte s surovinami, ki jih potrebujete za gradnjo, v drugi gradite in določite, s čim greste v naslednjo rundo. Po zadnji rundi si razdelite točke glede na zgrajene stavbe, izpolnjene cilje na kartah in surovine. Zmaga tisti, ki jih ima največ.

Igra je primerna za vse, ki se ne bojite izzivov in različnih strategij in vsebuje mehanizem, pri katerem skozi igranje napredujete in izboljšate svojo osnovno strukturo. 

VSEBINA:

igralna plošča (5 kosov), plošča z lokacijo, 170 kock surovin, 4 posebni žetoni, 5 dvostranskih kart imperija, 80 žetonov s karakterji, blokec, 150 različnih kart, angleška izdaja, angleška pravila

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let. Nevarnost zadušitve!


Podrobnosti
Založnik Lucky Duck Games
Avtor Frédéric Guérard
Ilustrator Anthony Wolff
Število igralcev 1-5
Priporočena starost 14+
Čas igranja od 30'
Čas igranja do 60'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna da
Leto izdaje 2020
44.99€
Brez DDV: 36.88€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.