Warning: array_merge(): Argument #2 is not an array in /home/meeple/meeple.si/system/journal2/classes/journal2_settings.php on line 50Warning: array_merge(): Argument #2 is not an array in /home/meeple/meeple.si/system/journal2/classes/journal2_google_fonts.php on line 51Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/meeple/meeple.si/catalog/controller/startup/error.php:34) in /home/meeple/meeple.si/catalog/controller/journal2/product_tabs.php on line 42 Red Scare
Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.

Red Scare

-20% Red Scare

Komunizem je v namizni družabni igri Red Scare zabaven! Gre za igro, v kateri logično sklepate. V pomoč so vam očala, s pomočjo katerih vidite skrita sporočila na nekaterih karticah.

Igralci ste FBI agenti, ki v svojih vrstah odkrivate dvojne/komunistične agente. Na podlagi informacij ugotavljate, komu vse lahko zaupate. Za igranje ne potrebujete dodatnega igralca/moderatorja, ki bi igro povezoval. 

VSEBINA:

plošča za točkovanje in označevalec, 5 dekodirnih očal, 11 žetonov, 16 kart, 12 kart poklica, 60 kart državljanov, 20 označevalcev obsodbe, 4 žetoni obtožbe, ang. pravila

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!

Podrobnosti
ZaložnikPandasaurus Games
AvtorBenjamin Kanelos
IlustratorIan O'Toole
Število igralcev4 - 8
Priporočena starost8+
Čas igranja od30'
Čas igranja do45'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnada
Leto izdaje2017
  • 29.99€
  • 23.99€