Menu
Your Cart

Legendary: A James Bond 007 Deck Building Game

Legendary: A James Bond 007 Deck Building Game
-20 %
Legendary: A James Bond 007 Deck Building Game

Legendary: A James Bond 007 Deck Building Game! Prišel je čas, ko slavni stavek izrečete vi: "Ime mi je Bond, James Bond!"

Igra združuje 4 filme o slavnem agentu: Goldfinger, The Man With The Golden Gun, GoldenEye in Casino Royale. Vprašanje je le, če vas je dovolj v hlačah, da se postavite po robu vsem zarotam, ki so pretile junaku v teh filmih? Si upate postaviti po robu Goldfingerju in igrati poker z Le Chiffrejem. Ne skrbite, igralci držite vajeti v svojih rokah, usoda sveta je zato odvisna le od vas. 

Vsak igralec dobi svoj začetni kup kart. Najprej odigrate karto iz kupa kriminalcev, s čimer gredo ti na misijo. Nato s karto junaka ustvarite napad, točke ali sposobnosti. Ko vam zmanjka kart, premešate odlagalni kupček, skupaj z vsemi novimi rekrutiranci. Tako je vaš kup vedno močnejši. Igralci nikakor ne smete izgubiti preveč misij, da ne izgubite. 

VSEBINA:

igralna podloga, 600 različnih kart kart, ang. izdaja z ang. pravili

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!

Podrobnosti
Založnik Upper Deck Entertainment
Avtor Ben Cichoski, Devin Low, Daniel Mandel
Število igralcev 1 - 5
Priporočena starost 14+
Čas igranja od 45'
Čas igranja do 45'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna da
Leto izdaje 2019
59.99€
74.99€
Brez DDV: 49.17€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.