Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
-7% Legendary: A James Bond 007 Deck Building Game

Legendary: A James Bond 007 Deck Building Game! Prišel je čas, ko slavni stavek izrečete vi: "Ime mi je Bond, James Bond!"

Igra združuje 4 filme o slavnem agentu: Goldfinger, The Man With The Golden Gun, GoldenEye in Casino Royale. Vprašanje je le, če vas je dovolj v hlačah, da se postavite po robu vsem zarotam, ki so pretile junaku v teh filmih? Si upate postaviti po robu Goldfingerju in igrati poker z Le Chiffrejem. Ne skrbite, igralci držite vajeti v svojih rokah, usoda sveta je zato odvisna le od vas. 

Vsak igralec dobi svoj začetni kup kart. Najprej odigrate karto iz kupa kriminalcev, s čimer gredo ti na misijo. Nato s karto junaka ustvarite napad, točke ali sposobnosti. Ko vam zmanjka kart, premešate odlagalni kupček, skupaj z vsemi novimi rekrutiranci. Tako je vaš kup vedno močnejši. Igralci nikakor ne smete izgubiti preveč misij, da ne izgubite. 

VSEBINA:

igralna podloga, 600 različnih kart kart, ang. izdaja z ang. pravili

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!

Podrobnosti
ZaložnikUpper Deck Entertainment
AvtorBen Cichoski, Devin Low, Daniel Mandel
Število igralcev1 - 5
Priporočena starost14+
Čas igranja od45'
Čas igranja do45'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnada
Leto izdaje2019

Legendary: A James Bond 007 Deck Building Game

  • Šifra: MSUDELAJB007DBG
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 74.99€
  • 69.99€