Menu
Your Cart

Zaradi dopustov bodo naročila odpremljena 1.7. Hvala za razumevanje.

Lookout Games

Llamaland Llamaland
Novo Ni na zalogi
Založnik: Lookout Games
Llamaland je družabna igra polaganja ploščic. Živite ob vznožju visokih neobdelanih planot, ki nudijo osupljive razglede in veliko lam. Življenje kmeta v Llamalandu je težko, saj delate v zahtevnih pogojih. Kljub temu vam je življenje všeč, na pobočjih gora radi pridelujete krompir, koruzo in kakav...
36.99€
Brez DDV:30.32€
Založnik: Lookout Games
Patchwork (slovenska izdaja) je hitra in dinamična družabna igra za dva igralca. V njej sestavljate/šivate različne kose ostankov tkanin v celoto in moden dizajn. Z neenakimi kosi tkanin in oblik lahko ustvarite pravo mojstrovino. Da bi ustvarili celoto in ujemanje, zahteva svoj čas in pozornos..
23.99€
Brez DDV:19.66€
Založnik: Lookout Games
Patchwork Express je v osnovi Patchwork. Za razliko od njega ima manjše igralno področje, a večje in manj kompleksne ploščice za polaganje. Oba igralca prejmeta svojo igralno ploščo, na katero polagata manjše like, ploščice. Cilj je, da na mreži 7x7 sestavita najlepši in točkovno najdonosnejši vzore..
24.99€
Brez DDV:20.48€
Založnik: Lookout Games
Piepmatz Little Songbirds je igra s kartami za vso družino.Naloga igralca je, da odlaga karte iz roke in pri tem pridobiva točke. Točke prinašajo semena in ptice v parih. Ptice, ki niso v paru, prinašajo točke le, če jih je v izbrani vrsti največ (npr. največ ščinkavcev). Igra ima tri faze. Od tega,..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.