Menu
Your Cart

Marvel Champions: The Card Game

Marvel Champions: The Card Game
Marvel Champions: The Card Game
Ni na zalogi
Marvel Champions: The Card Game
Marvel Champions: The Card Game
Marvel Champions: The Card Game

Marvel Champions: The Card Game vas popelje v svet Marvela in njegovih junakov. Gre za kooperativno igro s kartami za 1 do 4 igralce, ki je, kot večina iger iz Fantasy Flight Games, z LCG sistemom.

Living Card Game pomeni, da imate za osnovo Core Set oz. osnovno igro, ki jo lahko širite z dokupovanjem in zbiranjem novih kart, junakov in scenarijev, ki so znani. Torej njihov nakup ni tombola. Kakor koli že, za igranje je več kot dovolj osnovni set.

V igri se prelevite v znane Marvelove junake, vaš cilj pa je, da ustavite zlikovce pri zlobnih naklepih.

Igralec prejme kup kart (od 40 do 50). Ko izbere svojega junaka, izbere še igralni scenarij in pripadajočega zlikovca, ki ima številne forme. Igra poteka več rund, ki potekajo iz dveh faz: Igralčeva faza in faza zlikovca. V prvi igralci onemogočajo zlobneže s številnimi akcijami oz. kartami. So pa junaki tudi navadni ljudje, zato ne nastopajo ves čas samo kot junaki. Mnogo kart se namreč na junake obrača, ko ti niso v kostumih. Faza zlikovca predstavlja napad in grožnje.

VSEBINA:

199 kart za igralce, 137 kart spopada, 7 kart reference, 30 kart položaja, 62 žetonov škode, 33 žetonov grožnje, 5 žetonov pospeška, žeton za začetnega igralca, 5 številčnic za igralce in zlikovca, 16 splošnih žetonov, pravila, ang. izdaja

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!

Podrobnosti
Založnik Fantasy Flight Games
Avtor Michael Boggs
Število igralcev 1 - 4
Priporočena starost 14+
Čas igranja od 45'
Čas igranja do 90'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna da
Leto izdaje 2019
59.99€
Brez DDV: 49.17€
  • Zaloga: Ni na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.