Menu
Your Cart

Small World of Warcraft

Small World of Warcraft
-7 %
Small World of Warcraft

Small World of Warcraft je samostojna strateška igra, v kateri se igralci borite za prevlado v fantazijskem svetu Azeroth, ki je premajhen za vse. Na voljo so vam orki, škrati, troli in mnoga druga bitja ter različne kombinacije posebnih moči iz sveta Warcraft. Igralci kot v ostalih igrah Small World osvajate ozemlja in si prisvajate artefakte. A vsi imperiji slej ko prej padejo, zato se igralci pravočasno odpovejte svojim rasam in ustvarite nov imperij.

Ko ste na potezi, z zmago zasedete sosednja ozemlja s pomočjo ploščic svoje fantazijske rase ali se svoji rasi odrečete in si izberete novo. Poteza vam prinese točko za vsako osvojeno ozemlje. Na koncu igre zmaga tisti, ki ima največ točk/kovancev.

VSEBINA:

6 dvostranskih plošč, 16 ras z žetoni in zastavami, 20 značk "posebna moč", 7 posebnih mest in 5 artefaktov, različni označevalci in žetoni (10 vrhov, 12 bomb, 5 zveri ...), 110 točk/kovancev, 5 povzetkov, 1 posebna kocka, angleška pravila, angleška izdaja

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let. Nevarnost zadušitve!

Podrobnosti
Založnik Days of Wonder
Avtor Philippe Keyaerts
Ilustrator Miguel Coimbra, Cyrille Daujean
Število igralcev 2 - 5
Priporočena starost 10+
Čas igranja od 40'
Čas igranja do 80'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna da
Leto izdaje 2020
54.90€
58.99€
Brez DDV: 45.00€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.