Menu
Your Cart

Welcome to: 2nd Edition

Welcome to: 2nd Edition
Novo
Welcome to: 2nd Edition

Welcome to: 2nd Edition je odlična roll-and-write igra, le da je brez kock.

Ste arhitekti, ki na območju ZDA v 50-ih letih prejšnjega stoletja, v času baby-booma, gradite najboljše mesto. Z bazenom, zaposlitvami in drugimi dodanimi vrednostmi je mesto kakopak boljše. Tekmujete, kdo bo prvi v treh ulicah vzpostavil najboljšo sosesko.

Rezultate beležite na poseben listek. Operirate s tremi kupčki kart, ki jih obračate. Te prinesejo tri različne akcijske sete s hišno številko in ujemajočo akcijo. Številko umestite v ulico, z akcijo pa povišate vrednost hiše oz. na koncu pridobite točke za parke in bazene. Igralci imate možnost spremeniti hišno številko. 

Welcome to: 2nd Editon je simultana, akcije/karte so skupne, vse je na iznajdljivosti, kako spretno uporabite hišne številke s primernimi akcijami. Igra dovoljuje večje število igralcev.

VSEBINA:

beležka z listki, 81 kart za gradnjo, 29 kart z mestnim načrtom, 4 karte pomoči, aplikacija točkovanja, angleška pravila, angleška izdaja

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let. Nevarnost zadušitve!

Podrobnosti
Založnik Blue Cocker Games
Avtor Benoit Turpin
Ilustrator Anne Heidsieck
Število igralcev 1 - 100
Priporočena starost 10+
Čas igranja od 25'
Čas igranja do 25'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2018
34.99€
Brez DDV: 28.68€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.