Menu
Your Cart

Catan Dvoboj

Catan Dvoboj
Catan Dvoboj
Novo
Catan Dvoboj
Catan Dvoboj
Catan Dvoboj

Catan Dvoboj, igra s kartami za dva igralca se je po mnogih letih premora vrnila na naše police v prenovljeni in malenkost spremenjeni izdaji. Ima manj kart, vse pa lahko uporabite že od začetka igranja. 

Catan Dvoboj sledi osnovnemu Catanu, zato tudi tukaj povezujete ceste in naselja. Imate majhno kneževino, sestavljeno le iz nekaj kart. Met kock vam s kombinacijo polj prinese surovine, ki jih morate preudarno uporabiti za svojo širitev oz. nakup in gradnjo novih kart. Igralci namreč naselja širite v mesta, s čimer pridobite ugodnosti in seveda več točk. 

Za iOS 6 ali Android 4 obstaja brezplačna bonus aplikacija, s katero igrate brez branja pravil, dobite pa tudi digitalni števec točk v nemškem jeziku.

VSEBINA:

180 kart, žeton "Največji heroj", žeton "Najboljši trgovec", 2 različni kocki, 4 stojala za karte, slovenska izdaja, slovenska pravila

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let. Nevarnost zadušitve!

Podrobnosti
Založnik Igroljub
Avtor Klaus Teuber
Ilustrator Michael Menzel
Število igralcev 2
Priporočena starost 10+
Čas igranja od 30'
Čas igranja do 75'
Jezik pravil slovenski
Jezikovno odvisna das
Leto izdaje 2021
23.99€
Brez DDV: 19.66€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.