Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
-15% Ni na zalogi Catan Junior

Catan Junior je razprodan. Založnik novo zalogo napoveduje za maj 2021.

Ena najboljših iger vseh časov je dobila svojo priredbo v odlični Catan Junior. Igralci so gusarji, ki si želijo po otokih urediti svoja skrivališča. Kdor želi postati uspešen gusar, potrebuje dobro opremo (sabljo, vrečo zlata...). Da gusarji zgradijo naslednji tabor, potrebujejo prave surovine, če jih nimajo, jih zamenjajo, kupijo na tržnici ali pa jim pomaga papagaj Koki. Bojte pa se, mali gusarji, Bradkota Duha, ki se trudi pokvariti igranje.

Slovenska pravila so ljubka in enostavna in čeprav so liki prijaznejši otrokom, je "očetu" Catana Klausu Teuberju uspelo ohraniti genialni mehanizem igre, njeno večplastnost in zabavnost skoraj nespremenjene. To je izjemno dobra otroška igra, ki jo bodo vzljubili tudi vsi tisti, ki se s Catanom doslej še niso srečali.

VSEBINA:

obojestranska igralna plošča, 32 plastičnih barvnih ladij, 28 gusarskih taborov, Bradko Duh, 119 igralnih kart, tržnica za menjavo opreme, 4 gradbene kartice, 4 pristaniške kartice, kocka, slovenska izdaja in pravila

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!


Podrobnosti
ZaložnikIgroljub
AvtorKlaus Teuber
IlustratorAnnette Nora Kara, Michaela Kienle
Število igralcev3 - 4
Priporočena starost6+
Čas igranja od30'
Čas igranja do30'
Jezik pravilslovenski
Jezikovno odvisnane
Leto izdaje2016

Catan Junior

  • Šifra: MSICJ70340SI
  • Razpoložljivost: Ni na zalogi
  • 32.99€
  • 27.99€

Video recenzija