Menu
Your Cart

Dream Catchers

Dream Catchers
Dream Catchers
-38 %
Dream Catchers
Dream Catchers
Dream Catchers

Dream Catchers je prikupna kooperativna igra za 2 do 4 igralce. Ste skupina lovilcev sanj oz. zapriseženi zaščitniki spečih otrok. Ščitite jih pred nočnimi morami in pred pošastmi pod posteljo. 

Z zbiranjem kart moči morate ujeti sladke sanje in otroku zagotoviti dober spanec. Ali pa odstraniti nočno moro in zaščititi otroke pred napadom. Igralci si lahko med sabo karte izmenjavate in si pomagate pri nalogah. 

Ponoči se seveda od nikoder prikažejo pošasti, ki napadajo sanjače in lovilce sanj. Če se pod posteljo skrivajo 3 pošasti, te zbudijo otroka, igralci pa izgubijo. Nekatere pošasti so zvite in vam lahko pobegnejo. Z vsakim igralcem na potezi se bliža zora in konec igre.

VSEBINA:

6 kart lovilcev sanj, 33 kart moči, 12 kart s skrinjo zakladov, 4 karte reference, 32 ploščic sanj, 8 ploščic pošasti, 5 ploščic s spalnico, kocka, 7 žetonov pošasti, 1 žeton za čas, 6 žetonov, 2 žetona točkovanja sanj, ang. izdaja z ang. pravili

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!Podrobnosti
Založnik Play Nation Studios
Avtor Gabriel Leow
Ilustrator Ping Ting Sim
Število igralcev 2 - 4
Priporočena starost 13+
Čas igranja od 25'
Čas igranja do 35'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2019
24.99€
39.99€
Brez DDV: 20.48€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.