Menu
Your Cart

Adventure Land

Adventure Land
Adventure Land
Adventure Land
Adventure Land
-13 % Ni na zalogi
Adventure Land
Adventure Land
Adventure Land
Adventure Land
Adventure Land

Bogata mesta, prostrani gozdovi in skalnata gorovja sestavljajo to lepo kraljestvo kralja Agamisa. V veliki reki se skriva zlato, v zdravih gozdovih različna zelišča, ampak v meglicah ob reki preži nevarnost. Le najpogumnejši pustolovci si drznejo soočiti se z neznanim. Pri kralju se boš zapisal le, če boš svojega pustolovca prestavil zelo taktično in se pogumno boril z bitji iz megle.

Igra vsebuje 3 različne igralne scenarije. Prvi je najpreprostejši The Fellowship, naslednji je nekoliko zahtevnejši The Magnificent in zadnji težji Escape to the Cities, v katerem morate biti hkrati pozorni na več stvari.

Adventure Land ponuja tudi dodatek k igri in sicer Adventure Land King and Princess, ki ga najdete v naši spletni trgovini.

VSEBINA:

igralna plošča, 110 kartic ozemlja, 40 pustolovcev, 30 družabnikov, morska vila, 80 različnih ploščic (meči, zelišča, zlato, bitja), 4 figure, 3 kocke, slovenska navodila

Podrobnosti
Založnik HABA - Habermaaß GmbH
Avtor Wolfgang Kramer, Michael Kiesling
Ilustrator Franz Vohwinkel
Število igralcev 2 - 4
Priporočena starost 10+
Čas igranja od 45'
Čas igranja do 45'
Jezik pravil slovenski
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2015
27.99€
31.99€
Brez DDV: 22.94€
  • Zaloga: Ni na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.