Menu
Your Cart

Catan, Hitra igra s kartami

Catan, Hitra igra s kartami
Catan, Hitra igra s kartami

Priljubljena namizna igra Catan je kmalu dobila svoje različice. Ena izmed njih je Catan, Hitra igra s kartami. Dvoje je torej jasno, da je hitra in "kartasta". Priročna "cini-mini" škatlica zavzame prostora za žep, zato jo lahko vzamete kamorkoli na potep. Čeprav je majhna, je primerna za darilo. Saj veste, kako rečejo, strup je v majhnih škatlicah.

Seveda v njej, tako kot v Catanu, zbirate in uporabljate surovine, gradite ceste, naselja, mesta in v njih pomembne stavbe ter postavljate viteze. Vendar pozor, ceste in vitezi niso v vaši lasti v nedogled, zato vam te točke lahko kaj hitro pobegnejo.

Simpatična in dinamična igra ohranja igralni mehanizem istoimenske namizne družabne igre, le da ima hitrejši tempo, je manj zahtevna in zaradi tega primerna za mlajše igralce. Vsebuje tudi različico za igranje v dvoje, z dvema kompletoma pa lahko igra pet oz. šest igralcev. 

VSEBINA:

110 različnih kart s surovinami in gradnjo, druga slovenska izdaja (slo. pravila)

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!

Podrobnosti
Založnik Igroljub
Avtor Klaus Teuber
Ilustrator Michael Menzel
Število igralcev 2 - 4
Priporočena starost 10+
Čas igranja od 30'
Čas igranja do 30'
Jezik pravil slovenski
Jezikovno odvisna da
Leto izdaje 2011
10.99€
Brez DDV: 9.01€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.