Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
Ni na zalogi Catan, Hitra igra s kartami

CATAN, HITRA IGRA S KARTAMI JE RAZPRODANA, PREDVIDENI DATUM PONATISA je AVGUST 2020.

Priljubljena namizna igra Catan je kmalu dobila svoje različice. Ena izmed njih je Catan, Hitra igra s kartami. Dvoje je torej jasno, da je hitra in "kartasta". Priročna "cini-mini" škatlica zavzame prostora za žep, zato jo lahko vzamete kamorkoli na potep. Čeprav je majhna, je primerna za darilo. Saj veste, kako rečejo, strup je v majhnih škatlicah.

Seveda v njej, tako kot v Catanu, zbirate in uporabljate surovine, gradite ceste, naselja, mesta in v njih pomembne stavbe ter postavljate viteze. Vendar pozor, ceste in vitezi niso v vaši lasti v nedogled, zato vam te točke lahko kaj hitro pobegnejo.

Simpatična in dinamična igra ohranja igralni mehanizem istoimenske namizne družabne igre, le da ima hitrejši tempo, je manj zahtevna in zaradi tega primerna za mlajše igralce. Vsebuje tudi različico za igranje v dvoje, z dvema kompletoma pa lahko igra pet oz. šest igralcev. 

VSEBINA:

67 kart s surovinami, 42 kart gradnje, 1 karta usode

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!

Podrobnosti
ZaložnikIgroljub
AvtorKlaus Teuber
IlustratorMichael Menzel
Število igralcev2 - 4
Priporočena starost10+
Čas igranja od30'
Čas igranja do30'
Jezik pravilslovenski
Jezikovno odvisnada
Leto izdaje2012

Catan, Hitra igra s kartami

  • Šifra: MSICHK70357SI
  • Razpoložljivost: Ni na zalogi
  • 11.99€