Menu
Your Cart

Saboter

Saboter
Saboter
Saboter
Saboter
Saboter

Saboter je zabavna igra s kartami, ki je primerna tako za začetnike v igranju družabnih iger kot za zahtevne igralce. Igralci ste palčki in v rudniku iščete zlato. A v rovu nenadoma ugasne luč. Saboter je znova udaril.

Igralci dobite skrivne vloge. Glede na število igralcev je v igri različno število saboterjev (ali pa jih morda sploh ni). Na sredo mizo položite začetno karto, na drugo stran pa 3 zaprte karte s cilji. Le ena izmed teh treh ima zlato, drugi dve sta prazni. Igralci dobite določeno število kart, ki jih, ko ste na potezi, prilagate k začetni in gradite pot do pravega cilja. Med kartami so različne pomoči ali ovire.

Ko kupa s kartami ni več, palčki pa poti niso našli, zmaga saboter in za nagrado dobi 4 kepe zlata. Če palčki pravočasno najdejo pot do zlata, si razdelijo zlato med sabo. Igra traja 3 runde, po zadnji zmaga igralec, ki ima največ zlata. 

VSEBINA:

110 kart, slovenska izdaja s slo. pravili (+hr. in srb.)

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!

Podrobnosti
Založnik Igroljub
Avtor Frederic Moyersoen
Ilustrator Andrea Boekhoff, Fréderic Moyersoen
Število igralcev 3 - 10
Priporočena starost 8+
Čas igranja od 30'
Čas igranja do 30'
Jezik pravil slovenski
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2020
10.99€
Brez DDV: 9.01€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.