Menu
Your Cart

Izgubljena mesta

Izgubljena mesta
Izgubljena mesta
Izgubljena mesta
Izgubljena mesta
Izgubljena mesta

Izgubljena mesta (po novem Lost Cities Dvoboj) je napeta in hitra igra s kartami za dva igralca. V njej potrebujete malo sreče, v danem trenutku pa se morate pravilno odločiti. Je preprosta in naravnost odlična, zato jo lahko brez hudega razmišljanja igrajo otroci od druge triade naprej. Zanimiva je tudi izkušenim mačkom, ki se je lotevajo taktično in premišljeno. 

Ste na raziskovalni odpravi, ki se podaja v neznane skrivnostne kraje: Himalajo, deževni pragozd, puščavo, vulkane in globine oceana. S kartami sestavljate poti, po katerih bo odprava potovala v oddaljene dežele in prinesla kar največ slave. Najbolj pogumni lahko na izid svoje odprave tudi stavijo s posebnimi kartami, ki povišajo število točk. Se sliši težko? Vse, kar morate storiti je, da zbirate in odlagate karte v 5 različnih barvah čim bolj po vrsti od 0 proti 10. Razpolagate z osmimi kartami. Težko je zapolniti vseh 5 barv in točkovno ostati na pozitivni nuli, ki se v tej igri začne pri 20. Poleg tega imate možnost, da karto odstavite, če je ne potrebujete, vendar s tem mnogokrat pomagate zmagati soigralcu, saj jo lahko vzame.

Nadvse priljubljena zimzelena uspešnica je pri nas doživela že četrti ponatis in novo preobleko ter seveda vsebuje slovenska pravila, sicer pa je igra neodvisna od jezika. 

VSEBINA:

dvostranska igralna plošča, 54 velikih kart odprave, 18 velikih stavnih kart, slovenska pravila (+hr.)

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!

Podrobnosti
Založnik Igroljub
Avtor Reiner Knizia
Ilustrator Vincent Dutrait
Število igralcev 2
Priporočena starost 10+
Čas igranja od 20'
Čas igranja do 40'
Jezik pravil slovenski
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2020
17.99€
Brez DDV: 14.75€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.