Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
Pandemic Legacy Season 2 - rumena naslovnica

Vkrcajte se na epsko pustolovščino in rešite človeštvo pred izumrtjem v tej samostojni igri, naslednici priznane Pandemic Legacy Season 1. Črna in rumena izdaja Season 2 sta le naslovnici, ki se razlikujeta v barvah, igralne komponente pa so povsem enake. 

Pred 71 leti je svet opustošila zelo nevarna kuga, ki je prišla od nikoder. Tri generacije se je manjša skupina preživelih trudila, da bi svet ohranila. Delovala je iz plavajoče postaje ("havens"), kjer je skrbela za povezavo, omrežje največjih mest in jim dostavljala potrebščine. Vendar njihov trud ni več dovolj. Potrebščin primanjkuje in mesta izpadajo iz omrežja. Svet potrebuje junake, ki bodo vodili peščico preživelih skozi krizo - to ste vi.

Cilj te dinamične in kooperativne igre je, da vzpostavite linijo s potrebščinami in postavite svet nazaj na noge. Žal se boste morali podati na neznano, na plošči se vam bodo odprla nova področja. S tem boste postopoma odkrivali, kaj se je dogajalo in kako lahko pridete do cilja. Hkrati pa so tam nove nevarnosti, ki vplivajo na potek igranja. Zgodba se razvija skozi leto in ko meseci tečejo, se morate prilagoditi novim izzivom. Kakorkoli se boste odločili, boste čutili posledice v nadaljevanju igranja, ki je poln dramatičnih preobratov in šokantnih odkritij. Odklepali boste nove komponente, odkrivali nove stvari in skrivnosti, ki lahko spremenijo potek zgodovine. Svet vsekakor računa na vas.

VSEBINA:

navodila v ang. jeziku, karte reference, igralna plošča, 10 kart karakterjev, 4 figure, 9 centrov dobave, 5 žetonov, 36 kockic dobave, 8 kockic kuge, 53 kart, 27 kart infekcije, 82 kart "legacy", 6 dosjejev in še več

Podrobnosti
ZaložnikZ-MAN Games
AvtorRob Daviau, Matt Leacock
IlustratorAtha Kanaani, Chris Quilliams
Število igralcev2 - 4
Priporočena starost14+
Čas igranja od60'
Čas igranja do60'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnada
Leto izdaje2017

Pandemic Legacy Season 2 - rumena naslovnica

  • Šifra: MSZMGPLS2YV71173
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 77.99€

Video recenzija