Menu
Your Cart

USAopoly

Captain Marvel: Secret Skrulls Captain Marvel: Secret Skrulls
Ni na zalogi
Založnik: USAopoly
Captain Marvel: Secret Skrulls je igra skritih identitet. Igralci prevzamete vloge Marvelovih junakov in branite zemljo. V medgalaktični vojni se bojujete proti spreminjajočimi se Skrullsi. Igralci se odločate, komu boste zaupali, branili boste zaveznike in obnovili moč zemlje. Igra vsebuje mehaniko..
24.99€
Brez DDV:20.48€
Codenames Marvel Codenames Marvel
Ni na zalogi
Založnik: USAopoly
Codenames Marvel je družabna igra, ki združuje popularno besedno igro sklepanja Codenames in Marvelov svet. V igro so vključeni vaši najljubši junaki: Spider Man, Guardians of the Galaxy, The Avengers in Doctor Strange. Nasprotni si ekipi, S.H.I.E.L.D in Hydra tekmujeta, katera bo prva razkrila vse ..
27.99€
Brez DDV:22.94€
Harry Potter Death Eaters Rising Harry Potter Death Eaters Rising
Ni na zalogi
Založnik: USAopoly
Tisti, ki ne sme biti omenjen, se je vrnil. Lord Voldemort in njegovi jedci smrti znova grozijo Bradavičarki in čarovniški skupnosti. Zato morajo slednji povezati svoje moči in se združiti v boju s temnimi silami. Igra je kooperativne (sodelovalne) narave, igralci pa morajo združiti čarovnike iz Bra..
51.99€
Brez DDV:42.61€
Založnik: USAopoly
Harry Potter Hogwarts Battle: A Cooperative Deck Building Game.Postanite svoj najljubši karakter: Harry Potter, Harmione Granger, Ron Weasley ali Neville Longbottom in branite svet čarovnije pred temnimi silami. Svoje sposobnosti venomer izboljšujete, ko sestavljate svoj kupček kart. Sedem zaporedni..
51.99€
Brez DDV:42.61€
Založnik: USAopoly
Harry Potter Hogwarts Battle: Defence Against the Dark Arts je tekmovalna igra s kartami za dva igralca. Igralca izmenoma igrata karte, izvajata akcije in pridobivata nove karte, da si zgradita močnejši kup s kartami. Ves čas se njuna obramba izboljšuje. Da bi zmagali, morate svojega nasprotnika šok..
27.99€
Brez DDV:22.94€
Založnik: USAopoly
Harry Potter Hogwarts Battle: The Charms and Potions Expansion je druga razširitev za osnovno igro Harry Potter Hogwarts Battle, ki jo obvezno potrebujete za igranje. V razširitvi še naprej branite Bradavičarko, ki se ji obetajo nove težave. Če boste sodelovali, boste zaščitili svet čarodejev pred N..
34.99€
Brez DDV:28.68€
Harry Potter Hogwarts Battle: The Monster Box of Monsters Expansion Harry Potter Hogwarts Battle: The Monster Box of Monsters Expansion
-6 % Ni na zalogi
Založnik: USAopoly
Harry Potter Hogwarts Battle: The Monster Box of Monsters Expansion in VSEBINA:Harry Potter Hogwarts Battle ima dodatek The Monster Box of Monsters, ki sam po sebi ni samostojna igra. V njem igrate kot Harry, Hermione, Ron ali drugi znani junaki in se soočite z grozo, strašnimi bitji. Pazite se..
32.99€ 34.99€
Brez DDV:27.04€
Munchkin Deluxe: Harry Potter Munchkin Deluxe: Harry Potter
Ni na zalogi
Založnik: USAopoly
Munchkin Deluxe: Harry Potter je umeščena v svet čarovnikov na Bradavičarki, za osnovo pa ohranja Munchkin igro. Igralci dobite vlogo najljubšega junaka z Bradavičarke, nato pa morate ostalim dokazati, iz kakšnega testa ste. Igralci odklepate vrata, razkrivate zaklad in napredujete v različnih nivoj..
39.99€
Brez DDV:32.78€
Založnik: USAopoly
Munchkin X-Men je igra za vse oboževalce Munchkina in X-Mena. Igralci ste mladi mutanti, ki se pridružite Xavierjevi šoli za nadarjeno mladino. Pričnete seveda na začetku (nivo 1) in napredujete do nivoja 10, ko zaključite kot najboljši v razredu. Za napredovanje premagujete Marvelove zlobneže, rekr..
18.99€
Brez DDV:15.57€
Založnik: USAopoly
Munchkin: Rick and Morty je samostojna Munchkin igra. Klasična igra s kartami se preplete z iztrebljanjem pošasti in igranjem vlog (nezemljani, demoni, ...) iz popularne TV serije Rick and Morty.Igrajte kot Rick, Morty, Beth, Jerry, Summer ali mr. Poopybutthole in premagajte največje nasprotnike v R..
24.99€
Brez DDV:20.48€
Star Wars Dark Side Rising Star Wars Dark Side Rising
Ni na zalogi
Založnik: USAopoly
Star Wars Dark Side Rising je kooperativna igra s kartami in kockami za dva do štiri igralce, ki prevzamejo vodenje uporniških sil in se bojujejo proti Galaktičnemu Imperiju.Igralci skupaj rekrutirajo upornike, da bi zatrli Zvezdo smrti. Vsak igralec dobi svojo igralno ploščo, s tem pa tudi celico, ..
47.99€
Brez DDV:39.34€
Prikazujem 1 od 11 do 11 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.