Menu
Your Cart

Zaradi dopustov bodo naročila odpremljena 1.7. Hvala za razumevanje.

Paleo

Paleo
Paleo
Paleo
Novo Ni na zalogi
Paleo
Paleo
Paleo
Paleo

Paleo je napeta in interaktivna družabna igra, ki se dogaja v prazgodovinskem svetu. Je sodelovalne narave. V igri morajo igralci sestaviti ekipo in skupaj preživeti v nevarnem okolju, polno divjih živali, naravnih nesreč in drugih izzivov.

Igralci morajo sodelovati in se spopasti z različnimi situacijami, da lahko napredujejo. Paleo vključuje naloge, ki jih morajo igralci izpolniti, ter izbire, ki vplivajo na razplet. Igralci bodo morali skrbno načrtovati svoje poteze in izkoristiti vire, ki so jim na voljo, da se bodo lahko izognili nevarnostim in izpolnili naloge.

Paleo je kvalitetno izdelana igra z lepimi ilustracijami, igra pa je vedno zanimiva in nepredvidljiva, saj so naloge vedno drugačne.

NAGRADE:

2021: Kennerspiel des Jahres Winner, 2020: Cardboard Republic Immersionist Laurel Winner

VSEBINA:

220 kart, 20 lesenih žetonov, 98 žetonov, 3 plošče, pokopališče, posebna delovna postaja, 2 kocki, angleška izdaja, angleška pravila.

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let. Nevarnost zadušitve!

Podrobnosti
Založnik Z-MAN Games
Avtor Peter Rustemeyer
Ilustrator Dominik Mayer, Ingram Schell
Število igralcev 2 - 4
Priporočena starost 10+
Čas igranja od 45'
Čas igranja do 60'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna da
Leto izdaje 2020
59.99€
Brez DDV: 49.17€
  • Zaloga: Ni na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.