Menu
Your Cart

Rob 'n Run

Rob 'n Run
Rob 'n Run
-14 %
Rob 'n Run
Rob 'n Run
Rob 'n Run

Rob 'n Run je je zabavna in vznemirljiva igra, v kateri igralci sodelujejo, da bi zmagali. So roparji. Kako dobri, je stvar debate. Že v začetku naredijo veliko napako, saj se za rop prehitro poženejo iz avta. Zato jim njihov šef nima časa povedati, katero orodje potrebujejo za vlom. Ker so roparji zaslepljeni z mislijo na zlato, jim lahko šef pomaga le z namigi. Da bi prišli do trezorja, morajo slediti danim namigom.

Kot pri vsakem ropu, tudi tukaj ni dovolj, da sefe le izpraznijo, sledi najtežji del, uspešen pobeg. To pomeni, da morajo priti do letališča pred policijo. Vsi igralci so roparji, ki sprejemajo svoje odločitve. 

VSEBINA:

leseni deli: 12 kock, 20 zlatih ploščic; iz kartona: 1 pot pobega, 4 stavbe, 2 policijski postaji, 1 zaslon, koš za smeti, 4 hidranti, avto za pobeg, policaj, 16 kart z namigi, 70 sefov; 72 različnih kart (56 z orodjem, 5 vreč, 11 pomoči); 2x plastično stojalo, pravila v ang. in nem. jeziku (malo nezahtevnega teksta na karticah)

OPOZORILO:

Ni primerno za otroke, mlajše od treh let!

Podrobnosti
Založnik PD-Verlag
Avtor Michael Luu
Ilustrator Marina Fahrenbach, Thomas Hussung, Dominik Mayer
Število igralcev 2 - 5
Priporočena starost 10+
Čas igranja od 45'
Čas igranja do 60'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna da
Leto izdaje 2017
29.99€
34.99€
Brez DDV: 24.58€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.