Menu
Your Cart

Zaradi dopustov bodo naročila odpremljena 1.7. Hvala za razumevanje.

Senshi

Senshi
Senshi
Senshi
-25 % Ni na zalogi
Senshi
Senshi
Senshi
Senshi

Senshi je bojevnik - menih, ki marljivo študira v templju pod vodstvom mojstra. S prijatelji vsak dan odločno trenira, da izboljša svoj um in telo. A veliki mojster je bolan, zato ga bo nasledil novi mojster.

Igralci morate v igri dokazati svojo vrednost in dobro razviti 4 atribute: moč, okretnost, modrost in čast. Pravi mojster je namreč močan v vseh teh pogledih, v nobenem pa šibek. 

Senshi je strateška igra za 2 do 4 igralce in traja 15 minut. V igri upravljate z zalogo ploščic, ki predstavljajo omenjene 4 atribute. S soigralci se bojujete, da eden izmed vas postane novi mojster. Pozorno morate spremljati soigralce in njihove poteze in izkoristiti njihove šibkosti. 

Igralci najprej dobite vsak svojo igralno ploščo, na sredini mize so kupi ploščic. Igralec na potezi izbere in izvede eno akcijo: učenje, trening ali test. Z učenjem dobite kup ploščic na svojo ploščo, s treningom pridobite ploščico v roko, s testom položite ploščico iz roke na površino za točkovanje. Nato vsi igralci vzamejo vse ploščice v tej barvi iz vrha kupov, ki jih imajo na svojih ploščah in jih položijo na površino za točkovanje. 

Ko na sredi mize zmanjka kupčkov s ploščicami, je igre konec, novi mojster je tisti, ki ima največji kup.  

VSEBINA:

4 karte za trening oz. igralne površine za igralce, 72 ploščic z atributi (v 4 različnih barvah), ang. izdaja z ang. pravili

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!

Podrobnosti
Založnik Arcane Wonders
Avtor Dan Manfredini
Ilustrator Stephen Gibson
Število igralcev 2 - 4
Priporočena starost 14+
Čas igranja od 15'
Čas igranja do 15'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2018
14.99€
19.99€
Brez DDV: 12.29€
  • Zaloga: Ni na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.