Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
-5% Catan Raziskovalci in gusarji

Catan Raziskovalci in gusarji so razširitev in ne samostojna igra. To pomeni, da jo lahko igrate le z osnovno igro Catan. Združljiva je s katerokoli osnovno igro Catan, ki ima plastične figurice (in ne lesene).

S Catanom Raziskovalci in gusarji se boste podali v neznane vode. Na novo odkritih otokih boste postavili svoja naselja.

Odkrili boste skrite gusarske tabore, na vas pa bodo prežali nevarni pirati, ki jih boste morali poraziti. Na svoje ladje boste tovorili in skladiščili novi surovini in sicer ribe ter začimbe. Te vredne surovine boste morali hitro dostaviti na Catan, da boste dobili nagrado.

Ta razširitev vpeljuje v katanski svet množico novih elementov in ustvarja bogato, poglobljeno igralsko izkušnjo.

VSEBINA:

24 pokrajinskih polj, 11 morskih polj, 14 delov okvirja, 12 oštevilčenih žetonov, 6 gusarskih taborov, 6 kart z misijami, 76 zlatnikov, 10 kart za razvrščanje, 88 barvnih figuric, 6 ribjih jat, 24 vreč z začimbami, 4 ceniki, 10 vrečk z zadrgo, slovenska izdaja (+srb) s slovenskimi praviliPodrobnosti
ZaložnikIgroljub
AvtorKlaus Teuber
Število igralcev2 - 4
Priporočena starost12+
Čas igranja od120'
Čas igranja do120'
Jezik pravilslovenski
Jezikovno odvisnada
Leto izdaje2019

Catan Raziskovalci in gusarji

  • Šifra: MSICRIG05
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 41.99€
  • 39.99€