Menu
Your Cart

Catan Raziskovalci in gusarji

Catan Raziskovalci in gusarji
-5 %
Catan Raziskovalci in gusarji

Catan Raziskovalci in gusarji so razširitev in ne samostojna igra. To pomeni, da jo lahko igrate le z osnovno igro Catan. Združljiva je s katerokoli osnovno igro Catan, ki ima plastične figurice (in ne lesene).

S Catanom Raziskovalci in gusarji se boste podali v neznane vode. Na novo odkritih otokih boste postavili svoja naselja.

Odkrili boste skrite gusarske tabore, na vas pa bodo prežali nevarni pirati, ki jih boste morali poraziti. Na svoje ladje boste tovorili in skladiščili novi surovini in sicer ribe ter začimbe. Te vredne surovine boste morali hitro dostaviti na Catan, da boste dobili nagrado.

Ta razširitev vpeljuje v katanski svet množico novih elementov in ustvarja bogato, poglobljeno igralsko izkušnjo.

VSEBINA:

24 pokrajinskih polj, 11 morskih polj, 14 delov okvirja, 12 oštevilčenih žetonov, 6 gusarskih taborov, 6 kart z misijami, 76 zlatnikov, 10 kart za razvrščanje, 88 barvnih figuric, 6 ribjih jat, 24 vreč z začimbami, 4 ceniki, 10 vrečk z zadrgo, slovenska izdaja (+srb) s slovenskimi praviliPodrobnosti
Založnik Igroljub
Avtor Klaus Teuber
Število igralcev 2 - 4
Priporočena starost 12+
Čas igranja od 120'
Čas igranja do 120'
Jezik pravil slovenski
Jezikovno odvisna da
Leto izdaje 2019
39.99€
41.99€
Brez DDV: 32.78€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.