Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
-13% Catan Pomorci

Ahoj! Veter se poigrava z jadri in pred vami se razprostira širno morje.

Za gradnjo ladje potrebujete dve surovini - les in volno. Ladje postavljate kot ceste - na meje med dvema šesterokotnima poljema. Svoje ladje lahko uporabite vzdolž obale in na odprtem morju. Zato se le podajte na neznane otoke in odkrijte čudoviti novi svet catanskega otočja.

Catan se je povečal, za koliko, določite sami. V tej razširitvi namreč dobite sestavljiv okvir, s katerim lahko postavite različno velike scenarije. Zvezek z navodili vsebuje enajst različnih scenarijev, kar zagotavlja zabavo za veliko prijetnih večerov. Razširitev Pomorci (stari Mornarji) vam ponuja možnost, da preizkusite svojo ustvarjalnost in na Catan ponesete svoje lastne ideje in scenarije.

K igri spada še vranje črna ladja, morski ropar. Le pazite se ga!

Pomorci (bivši Mornarji) so razširitev za osnovno igro Catan, torej jih ni možno igrati samostojno, temveč le skupaj s Catanom.

VSEBINA:

4 plošče, 14 kosov okvirja, 3 plošče s 24 šesterokotnimi polji, 1 plošča z 12 pristaniškimi ploščicami, 60 ladij, 1 gusarska ladja, slovenska izdaja s slovenskimi pravili (+hr. in srb.)

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!

Podrobnosti
ZaložnikIgroljub
AvtorKlaus Teuber
IlustratorVolkan Baga, Tanja Donner, Michaela Kienle, Harald Lieske, Michael Menzel, Matt Schwabel, Franz Vohwinkel, Stephen Graham Walsh
Število igralcev3 - 4
Priporočena starost10+
Čas igranja od90'
Čas igranja do90'
Jezik pravilslovenski
Jezikovno odvisnada
Leto izdaje2012

Catan Pomorci

  • Šifra: MSICM70319SI
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 31.99€
  • 27.99€