Menu
Your Cart

Chakra

Chakra
Chakra
Chakra
Chakra
Chakra
Chakra
Chakra
Chakra
Chakra

Chakra - uravnotežite svoje čakre in poskrbite, da negativna energija izgine. Strategija naj bo vaša meditacija in obratno, občutki pa naj vas vodijo k zmagi. 

Vsak igralec dobi ploščo s sedmimi čakrami, ki jih napolni z dragulji. Slednji predstavljajo energijo, ki preveva telo. Igralec dobi točke, če uravnoteži vse čakre na najboljši možni način. Dragulje mora namreč prestaviti tako, da se ujemajo z barvo čakre. Igralec na potezi ima 3 možne akcije.

- Dobi od 1 do 3 energije (dragulje iz enega stolpca postavi na svojo ploščo ali plača žeton in jih prestavi na bolj strateško lego).

- Usmeri svojo energijo (en žeton uporabi za eno od osmih možnih akcij na plošči; to stori tako, da prestavi kamne gor ali dol za število prostorov s čakrami, ki so označeni z akcijami in s tem ustvari boljšo razporeditev).

- Uravnoteži svoje čakre (meditiraj, pridobi nazaj žeton navdiha in poglej njegovo vrednost, ki je skupna vsem igralcem - 3 dragulji iste barve so harmonizirana čakra). 

Ko igralec razporedi pet čaker, sledi zadnji krog in končno točkovanje.

VSEBINA:

4 plošče za igralce, 1 skupna igralna plošča, 96 draguljev energije, bombažna vreča, 57 žetonov, angleška pravila, angleška izdaja

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let. Nevarnost zadušitve!

Podrobnosti
Založnik BLAM !
Avtor Luka Krleža
Ilustrator Claire Conan
Število igralcev 2 - 4
Priporočena starost 8+
Čas igranja od 30'
Čas igranja do 30'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2019
29.99€
Brez DDV: 24.58€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.