Menu
Your Cart

Llamaland

Llamaland
Llamaland
Llamaland
Novo Ni na zalogi
Llamaland
Llamaland
Llamaland
Llamaland

Llamaland je družabna igra polaganja ploščic. Živite ob vznožju visokih neobdelanih planot, ki nudijo osupljive razglede in veliko lam.

Življenje kmeta v Llamalandu je težko, saj delate v zahtevnih pogojih. Kljub temu vam je življenje všeč, na pobočjih gora radi pridelujete krompir, koruzo in kakav. V pomoč so vam dragocene lame. 

Najprej morate obdelati polja, da se prilegajo vrtoglavim višinam in terenu, nato pobirate poljščine in pridobivate karte z lamami. Te karte vam prinašajo točke in vam dovolijo, da na svojo kmetijo pridobite lamo. Po 45-minutah boste imeli pred seboj občudovanja vredne njive, vključno s prijaznimi in ljubkimi lamami.

Vsebina:

4 igralne plošče, 60 ploščic s pokrajino, 12 osnovnih ploščic, 33 lesenih lam, 36 žetonov s poljščinami, 16 označevalcev, 24 kovancev, pastirska palica, 100 kart, blokec, angleška pravila, angleška izdaja

Opozorilo:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let. Nevarnost zadušitve!

Podrobnosti
Založnik Lookout Games
Avtor Phil Walker-Harding
Ilustrator Klemens Franz
Število igralcev 2 - 4
Priporočena starost 10+
Čas igranja od 45'
Čas igranja do 45'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2021
36.99€
Brez DDV: 30.32€
  • Zaloga: Ni na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.